Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn
Adresse og leveringsadresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Ovenstående oplysninger videregives til transportøren, der slutleverer ordren (GLS, PostNord eller eventuel anden ekstern vognmand). Personoplysningerne opbevares jf. bogføringslovens krav, hvorefter oplysningerne slettes.

Personoplysningerne registreres hos P. W. Wulff Stubbekøbing  A/S og P. W. Wulff Nykøbing A/S samt A/S Møens Tømmerhandel og opbevares i overensstemmelse med Lov om behandling af personoplysninger. P. W. Wulff A/S Stubbekøbing og Nykøbing samt A/S Møens Tømmerhandel udleverer ikke dine personlige oplysninger til tredje part uden at der er givet aktivt samtykke hertil.

Dataansvarlig på pwwulff.dk er P.W. Wulff A/S.

KONTAKT OG KLAGEMULIGHED VEDR. PERSONOPLYSNINGER
Du har ret til at kontakte os og få oplyst, hvilke personlige oplysninger, vi har registreret. Såfremt de er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante kan du i henhold til reglerne i Persondataloven få oplysningerne ændret eller slettet ved at kontakte os på xl-stub@wulff.as.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data, der vedrører dig. Klage skal indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.
Som registreret hos  P. W. Wulff Stubbekøbing A/S og P. W. Wulff Nykøbing A/S samt A/S Møens Tømmerhandel, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.
Henvendelse i den forbindelse sendes til: xl-stub@wulff.as